Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g400g1399kcal52g279.9g6g12g
Sipuli 192g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g320g90kcal1.9g19g0.6g8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen640g889kcal121.5g0g44.8g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g288g518kcal15.3g18.4g43.2g9.5g
Timjami 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g240g864kcal67.2g4.8g64.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g800g200kcal10.4g33.6g1.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)320g512kcal8.6g8.6g48g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g9090kcal560.4g751.2g419.2g67.4g
Valittu annoskoko3216g4545kcal280.2g375.6g209.6g33.7g
Annoskoko puolitettuna1608g2273kcal140.1g187.8g104.8g16.9g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027