Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g450g1574kcal58.5g314.8g6.7g13.5g
Sipuli 216g65kcal2.7g10.4g0.4g3.7g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g360g101kcal2.2g21.4g0.7g9g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen720g1000kcal136.7g0g50.4g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g324g583kcal17.2g20.7g48.6g10.7g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g270g972kcal75.6g5.4g72.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g900g225kcal11.7g37.8g1.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)360g576kcal9.7g9.7g54g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7236g10225kcal630.6g845.2g471.6g75.8g
Valittu annoskoko3618g5113kcal315.3g422.6g235.8g37.9g
Annoskoko puolitettuna1809g2556kcal157.7g211.3g117.9g19g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027