Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g50g175kcal6.5g35g0.7g1.5g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen80g111kcal15.2g0g5.6g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g36g65kcal1.9g2.3g5.4g1.2g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g30g108kcal8.4g0.6g8.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g100g25kcal1.3g4.2g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)40g64kcal1.1g1.1g6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana804g1136kcal70g94.2g52.2g8.4g
Valittu annoskoko402g568kcal35g47.1g26.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna201g284kcal17.5g23.6g13.1g2.1g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027