Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g100g350kcal13g70g1.5g3g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.8g0.2g2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen160g222kcal30.4g0g11.2g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g72g130kcal3.8g4.6g10.8g2.4g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g60g216kcal16.8g1.2g16.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g200g50kcal2.6g8.4g0.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)80g128kcal2.2g2.2g12g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1608g2272kcal140.2g188.2g104.8g16.8g
Valittu annoskoko804g1136kcal70.1g94.1g52.4g8.4g
Annoskoko puolitettuna402g568kcal35.1g47.1g26.2g4.2g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027