Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g1000g3500kcal130g700g15g30g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1600g2224kcal304g0g112g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g720g1296kcal38.2g46.1g108g23.8g
Timjami 2g5.7kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g600g2160kcal168g12g162g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2000g500kcal26g84g4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)800g1280kcal21.6g21.6g120g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16088g22736kcal1401.6g1879.2g1047.8g168.4g
Valittu annoskoko8044g11368kcal700.8g939.6g523.9g84.2g
Annoskoko puolitettuna4022g5684kcal350.4g469.8g262g42.1g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027