Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 625g151kcal8.6g12.1g3.1g15.5g
Pekoni, paistettu 213g1094kcal34.9g0g107.7g0g
Kananmuna kuoreton 175g250kcal21.9g0.5g17.9g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g188g619kcal46.9g0g48.7g1.9g
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g4458kcal240.6g49.2g362.4g34.8g
Valittu annoskoko1450g2229kcal120.3g24.6g181.2g17.4g
Annoskoko puolitettuna725g1115kcal60.2g12.3g90.6g8.7g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018