Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 750g182kcal10.3g14.5g3.8g18.6g
Pekoni, paistettu 255g1313kcal41.9g0g129.3g0g
Kananmuna kuoreton 210g300kcal26.3g0.6g21.5g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g225g743kcal56.2g0g58.5g2.2g
Maito, Kevyt300g138kcal9.6g14.4g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g5350kcal288.6g59g435.2g41.6g
Valittu annoskoko1740g2675kcal144.3g29.5g217.6g20.8g
Annoskoko puolitettuna870g1338kcal72.2g14.8g108.8g10.4g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018