Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 875g212kcal12g16.9g4.4g21.7g
Pekoni, paistettu 298g1532kcal48.9g0g150.8g0g
Kananmuna kuoreton 245g350kcal30.6g0.7g25.1g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g263g866kcal65.6g0g68.2g2.6g
Maito, Kevyt350g161kcal11.2g16.8g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g6242kcal336.6g68.8g507.6g48.6g
Valittu annoskoko2030g3121kcal168.3g34.4g253.8g24.3g
Annoskoko puolitettuna1015g1560kcal84.2g17.2g126.9g12.2g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018