Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 1000g242kcal13.7g19.3g5g24.8g
Pekoni, paistettu 340g1751kcal55.9g0g172.3g0g
Kananmuna kuoreton 280g399kcal35g0.8g28.7g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g300g990kcal75g0g78g3g
Maito, Kevyt400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g7133kcal384.8g78.6g580g55.6g
Valittu annoskoko2320g3567kcal192.4g39.3g290g27.8g
Annoskoko puolitettuna1160g1783kcal96.2g19.7g145g13.9g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018