Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 1125g273kcal15.4g21.7g5.6g27.9g
Pekoni, paistettu 383g1970kcal62.9g0g193.9g0g
Kananmuna kuoreton 315g449kcal39.4g0.9g32.3g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g338g1114kcal84.4g0g87.7g3.4g
Maito, Kevyt450g207kcal14.4g21.6g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g8025kcal433g88.4g652.6g62.6g
Valittu annoskoko2610g4012kcal216.5g44.2g326.3g31.3g
Annoskoko puolitettuna1305g2006kcal108.3g22.1g163.2g15.7g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018