Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 1250g303kcal17.1g24.1g6.3g31g
Pekoni, paistettu 425g2189kcal69.9g0g215.4g0g
Kananmuna kuoreton 350g499kcal43.8g1.1g35.9g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g375g1238kcal93.7g0g97.5g3.7g
Maito, Kevyt500g230kcal16g24g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g8917kcal481g98.4g725.2g69.4g
Valittu annoskoko2900g4458kcal240.5g49.2g362.6g34.7g
Annoskoko puolitettuna1450g2229kcal120.3g24.6g181.3g17.4g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018