Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 250g61kcal3.4g4.8g1.3g6.2g
Pekoni, paistettu 85g438kcal14g0g43.1g0g
Kananmuna kuoreton 70g100kcal8.8g0.2g7.2g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g75g248kcal18.7g0g19.5g0.7g
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g1784kcal96.2g19.6g145.2g13.8g
Valittu annoskoko580g892kcal48.1g9.8g72.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna290g446kcal24.1g4.9g36.3g3.5g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018