Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 375g91kcal5.1g7.2g1.9g9.3g
Pekoni, paistettu 128g657kcal21g0g64.6g0g
Kananmuna kuoreton 105g150kcal13.1g0.3g10.8g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g113g371kcal28.1g0g29.2g1.1g
Maito, Kevyt150g69kcal4.8g7.2g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g2675kcal144.2g29.4g217.6g20.8g
Valittu annoskoko870g1337kcal72.1g14.7g108.8g10.4g
Annoskoko puolitettuna435g669kcal36.1g7.4g54.4g5.2g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018