Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 666g186kcal15.1g19.3g1.3g14.7g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g266g906kcal5.3g8g93.2g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g67g246kcal16g0.1g20.6g0g
Oliiviöljy 60g530kcal0g0g59.9g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g6.7g6.4kcal0.1g1.2g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g220g356kcal55.8g0.2g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2584g4580kcal184.6g57.6g392.8g29.4g
Valittu annoskoko1292g2290kcal92.3g28.8g196.4g14.7g
Annoskoko puolitettuna646g1145kcal46.2g14.4g98.2g7.4g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096