Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 833g232kcal18.9g24.1g1.7g18.3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g333g1132kcal6.7g10g116.5g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g83g308kcal20g0.1g25.8g0g
Oliiviöljy 75g663kcal0g0g74.9g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g8.3g8kcal0.1g1.5g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g275g445kcal69.8g0.3g18.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3230g5726kcal231g72g491.2g36.6g
Valittu annoskoko1615g2863kcal115.5g36g245.6g18.3g
Annoskoko puolitettuna808g1431kcal57.8g18g122.8g9.2g
Arvot/100g100g177kcal7.2g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096