Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 1166g325kcal26.5g33.8g2.3g25.6g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g466g1585kcal9.3g14g163.2g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g117g431kcal28g0.1g36.1g0g
Oliiviöljy 105g928kcal0g0g104.9g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g12g11kcal0.1g2.1g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g12g105kcal0g0g11.7g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g385g623kcal97.7g0.4g25.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4522g8016kcal323.2g100.8g688g51.2g
Valittu annoskoko2261g4008kcal161.6g50.4g344g25.6g
Annoskoko puolitettuna1131g2004kcal80.8g25.2g172g12.8g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096