Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 1499g418kcal34g43.5g3g33g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g599g2038kcal12g18g209.8g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g150g554kcal36g0.1g46.5g0g
Oliiviöljy 135g1193kcal0g0g134.9g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g15g14kcal0.2g2.7g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g15g135kcal0g0g15g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g495g801kcal125.6g0.5g33.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5814g10306kcal415.6g129.6g884.6g66g
Valittu annoskoko2907g5153kcal207.8g64.8g442.3g33g
Annoskoko puolitettuna1454g2577kcal103.9g32.4g221.2g16.5g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096