Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 1665g464kcal37.8g48.3g3.3g36.6g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g666g2264kcal13.3g20g233.1g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g167g616kcal40g0.2g51.6g0g
Oliiviöljy 150g1325kcal0g0g149.8g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g17g16kcal0.2g3g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g17g150kcal0g0g16.6g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g549g890kcal139.6g0.5g36.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6460g11451kcal461.8g144g982.4g73.2g
Valittu annoskoko3230g5725kcal230.9g72g491.2g36.6g
Annoskoko puolitettuna1615g2863kcal115.5g36g245.6g18.3g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096