Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 250g70kcal5.7g7.2g0.5g5.5g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g100g340kcal2g3g35g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g25g93kcal6g0g7.8g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.5g2.4kcal0g0.5g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g83g134kcal21g0.1g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana970g1720kcal69.4g21.6g147.6g11g
Valittu annoskoko485g860kcal34.7g10.8g73.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna243g430kcal17.4g5.4g36.9g2.8g
Arvot/100g100g177kcal7.2g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096