Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 333g93kcal7.6g9.7g0.7g7.3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g133g453kcal2.7g4g46.6g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g33g123kcal8g0g10.3g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3.3g3.2kcal0g0.6g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g110g178kcal27.9g0.1g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1292g2290kcal92.4g28.8g196.6g14.6g
Valittu annoskoko646g1145kcal46.2g14.4g98.3g7.3g
Annoskoko puolitettuna323g573kcal23.1g7.2g49.2g3.7g
Arvot/100g100g177kcal7.2g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096