Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 426g125kcal4g19.2g1.7g8.1g
Jauheliha, sika-nauta 201g444kcal35.1g0g34.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)93g33kcal0.9g6.4g0.5g1.3g
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.8g0.9g1.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour50g150kcal1.7g2.2g15g0.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100g301kcal23.1g0g23.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g2156kcal130.8g63.2g150.6g22g
Valittu annoskoko1020g1078kcal65.4g31.6g75.3g11g
Annoskoko puolitettuna510g539kcal32.7g15.8g37.7g5.5g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148