Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 511g150kcal4.8g23g2g9.7g
Jauheliha, sika-nauta 241g533kcal42.1g0g40.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)111g39kcal1.1g7.7g0.6g1.6g
Kesäkurpitsa180g31kcal0.7g4.5g1.1g1.3g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour60g180kcal2g2.6g18g0.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa120g361kcal27.7g0g27.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g2587kcal156.8g75.6g180.6g26.4g
Valittu annoskoko1224g1293kcal78.4g37.8g90.3g13.2g
Annoskoko puolitettuna612g647kcal39.2g18.9g45.2g6.6g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148