Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 597g175kcal5.6g26.8g2.4g11.3g
Jauheliha, sika-nauta 281g622kcal49.1g0g47.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)130g45kcal1.3g9g0.6g1.8g
Kesäkurpitsa211g36kcal0.8g5.3g1.3g1.5g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour70g211kcal2.4g3g21.1g0.7g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa140g421kcal32.3g0g32.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g3018kcal183g88.2g210.8g30.6g
Valittu annoskoko1428g1509kcal91.5g44.1g105.4g15.3g
Annoskoko puolitettuna714g755kcal45.8g22.1g52.7g7.7g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148