Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 682g200kcal6.4g30.7g2.7g13g
Jauheliha, sika-nauta 321g710kcal56.1g0g54.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)148g52kcal1.5g10.2g0.7g2.1g
Kesäkurpitsa241g41kcal1g6g1.4g1.7g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour80g241kcal2.7g3.4g24.1g0.8g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa160g481kcal36.9g0g36.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g3449kcal209.2g100.6g240.6g35.2g
Valittu annoskoko1632g1724kcal104.6g50.3g120.3g17.6g
Annoskoko puolitettuna816g862kcal52.3g25.2g60.2g8.8g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148