Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 767g225kcal7.2g34.5g3.1g14.6g
Jauheliha, sika-nauta 361g799kcal63.2g0g61.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)167g58kcal1.7g11.5g0.8g2.3g
Kesäkurpitsa271g46kcal1.1g6.8g1.6g1.9g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour90g271kcal3.1g3.9g27.1g0.9g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa180g541kcal41.5g0g41.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g3880kcal235.6g113.4g271g39.4g
Valittu annoskoko1836g1940kcal117.8g56.7g135.5g19.7g
Annoskoko puolitettuna918g970kcal58.9g28.4g67.8g9.9g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148