Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 852g249kcal8g38.3g3.4g16.2g
Jauheliha, sika-nauta 401g888kcal70.2g0g68.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)186g65kcal1.9g12.8g0.9g2.6g
Kesäkurpitsa301g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour100g301kcal3.4g4.3g30.1g1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa201g602kcal46.1g0g46.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g4311kcal261.6g125.8g301g43.8g
Valittu annoskoko2040g2156kcal130.8g62.9g150.5g21.9g
Annoskoko puolitettuna1020g1078kcal65.4g31.5g75.3g11g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148