Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1700g498kcal16g76.5g6.8g32.3g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)370g130kcal3.7g25.5g1.9g5.2g
Kesäkurpitsa600g102kcal2.4g15g3.6g4.2g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour200g600kcal6.8g8.6g60g2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa400g1200kcal92g0g92g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8140g8601kcal521.8g251.2g600.6g87.4g
Valittu annoskoko4070g4301kcal260.9g125.6g300.3g43.7g
Annoskoko puolitettuna2035g2150kcal130.5g62.8g150.2g21.9g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148