Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.7g0.7g3.2g
Jauheliha, sika-nauta 80g178kcal14g0g13.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)37g13kcal0.4g2.6g0.2g0.5g
Kesäkurpitsa60g10kcal0.2g1.5g0.4g0.4g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour20g60kcal0.7g0.9g6g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa40g120kcal9.2g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g862kcal52.2g25.4g60.2g8.6g
Valittu annoskoko408g431kcal26.1g12.7g30.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna204g216kcal13.1g6.4g15.1g2.2g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148