Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 256g75kcal2.4g11.5g1g4.9g
Jauheliha, sika-nauta 120g266kcal21.1g0g20.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)56g20kcal0.6g3.8g0.3g0.8g
Kesäkurpitsa90g15kcal0.4g2.3g0.5g0.6g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour30g90kcal1g1.3g9g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa60g180kcal13.8g0g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g1293kcal78.6g37.8g90.2g13.2g
Valittu annoskoko612g647kcal39.3g18.9g45.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna306g323kcal19.7g9.5g22.6g3.3g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148