Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale183g585kcal21.9g0g54.8g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 751g182kcal10.3g14.5g3.8g18.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen14g99kcal0.1g0.1g11g0g
Maito, Kevyt223g102kcal7.1g10.7g3.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 113g141kcal12.4g0.3g10.2g0g
Mozzarella juustoraaste, valio88g254kcal22.8g0g18.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2740g2726kcal149.2g51.2g203g37.2g
Valittu annoskoko1370g1363kcal74.6g25.6g101.5g18.6g
Annoskoko puolitettuna685g682kcal37.3g12.8g50.8g9.3g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352412