Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale219g701kcal26.3g0g65.8g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 901g218kcal12.3g17.4g4.5g22.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen17g119kcal0.2g0.2g13.2g0g
Maito, Kevyt267g123kcal8.6g12.8g4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 135g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Mozzarella juustoraaste, valio105g305kcal27.3g0g22.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3288g3272kcal179.2g61.6g243.6g44.6g
Valittu annoskoko1644g1636kcal89.6g30.8g121.8g22.3g
Annoskoko puolitettuna822g818kcal44.8g15.4g60.9g11.2g
Arvot/100g100g100kcal5.5g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352412