Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale256g818kcal30.7g0g76.7g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 1051g255kcal14.4g20.3g5.3g26.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen19g139kcal0.2g0.2g15.4g0g
Maito, Kevyt312g143kcal10g15g4.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 158g198kcal17.3g0.4g14.2g0g
Mozzarella juustoraaste, valio123g356kcal31.9g0g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3836g3817kcal209g71.8g284g52.2g
Valittu annoskoko1918g1908kcal104.5g35.9g142g26.1g
Annoskoko puolitettuna959g954kcal52.3g18g71g13.1g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352412