Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale292g935kcal35.1g0g87.7g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 1201g291kcal16.5g23.2g6g29.8g
Oivariini, 80 normaalisuolainen22g159kcal0.2g0.2g17.6g0g
Maito, Kevyt356g164kcal11.4g17.1g5.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 180g226kcal19.8g0.5g16.3g0g
Mozzarella juustoraaste, valio140g406kcal36.4g0g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4384g4362kcal238.8g82g324.6g59.6g
Valittu annoskoko2192g2181kcal119.4g41g162.3g29.8g
Annoskoko puolitettuna1096g1091kcal59.7g20.5g81.2g14.9g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352412