Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale329g1052kcal39.5g0g98.6g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 1351g327kcal18.5g26.1g6.8g33.5g
Oivariini, 80 normaalisuolainen25g178kcal0.2g0.2g19.8g0g
Maito, Kevyt401g184kcal12.8g19.2g6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 203g254kcal22.3g0.5g18.3g0g
Mozzarella juustoraaste, valio158g457kcal41g0g33.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4932g4908kcal268.6g92g365.2g67g
Valittu annoskoko2466g2454kcal134.3g46g182.6g33.5g
Annoskoko puolitettuna1233g1227kcal67.2g23g91.3g16.8g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352412