Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale37g117kcal4.4g0g11g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 150g36kcal2.1g2.9g0.8g3.7g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Maito, Kevyt45g21kcal1.4g2.1g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Mozzarella juustoraaste, valio18g51kcal4.6g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana548g545kcal30g10.2g40.8g7.4g
Valittu annoskoko274g273kcal15g5.1g20.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna137g136kcal7.5g2.6g10.2g1.9g
Arvot/100g100g100kcal5.5g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352412