Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale365g1169kcal43.8g0g109.6g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 1501g364kcal20.6g29g7.5g37.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen28g198kcal0.3g0.3g22g0g
Maito, Kevyt445g205kcal14.3g21.4g6.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 225g283kcal24.8g0.6g20.3g0g
Mozzarella juustoraaste, valio175g508kcal45.5g0g36.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5480g5453kcal298.6g102.6g405.8g74.4g
Valittu annoskoko2740g2727kcal149.3g51.3g202.9g37.2g
Annoskoko puolitettuna1370g1363kcal74.7g25.7g101.5g18.6g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352412