Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale73g234kcal8.8g0g21.9g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 300g73kcal4.1g5.8g1.5g7.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5.5g40kcal0.1g0.1g4.4g0g
Maito, Kevyt89g41kcal2.8g4.3g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio35g102kcal9.1g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1095g1090kcal59.8g20.6g81g14.8g
Valittu annoskoko548g545kcal29.9g10.3g40.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna274g272kcal15g5.2g20.3g3.7g
Arvot/100g100g100kcal5.5g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352412