Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale110g351kcal13.2g0g32.9g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 450g109kcal6.2g8.7g2.3g11.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen8.3g60kcal0.1g0.1g6.6g0g
Maito, Kevyt134g62kcal4.3g6.4g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 68g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio53g152kcal13.7g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1644g1636kcal89.8g30.8g121.8g22.4g
Valittu annoskoko822g818kcal44.9g15.4g60.9g11.2g
Annoskoko puolitettuna411g409kcal22.5g7.7g30.5g5.6g
Arvot/100g100g100kcal5.5g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352412