Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 801g145kcal4.5g20g3.2g5.6g
Peruna, keskikokoinen 60g107g64kcal1.6g13.9g0.1g1g
Paprika, punainen400g103kcal3.6g18.4g1.6g8g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g133g412kcal26.7g1.9g33.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)133g214kcal3.6g3.6g20g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g133g210kcal21.4g0g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3416g2294kcal122.8g115.6g146g29.2g
Valittu annoskoko1708g1147kcal61.4g57.8g73g14.6g
Annoskoko puolitettuna854g573kcal30.7g28.9g36.5g7.3g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419