Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1001g181kcal5.6g25g4g7g
Peruna, keskikokoinen 60g133g80kcal2g17.3g0.1g1.2g
Paprika, punainen500g129kcal4.5g23g2g10g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g167g515kcal33.4g2.3g41.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)167g267kcal4.5g4.5g25g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g167g262kcal26.7g0g18.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4270g2867kcal153.4g144.2g182.2g36.4g
Valittu annoskoko2135g1434kcal76.7g72.1g91.1g18.2g
Annoskoko puolitettuna1068g717kcal38.4g36.1g45.6g9.1g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419