Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1201g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Peruna, keskikokoinen 60g160g96kcal2.4g20.8g0.2g1.4g
Paprika, punainen601g154kcal5.4g27.6g2.4g12g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g200g619kcal40g2.8g50g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g200g314kcal32g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5124g3440kcal183.8g173.2g218.8g43.6g
Valittu annoskoko2562g1720kcal91.9g86.6g109.4g21.8g
Annoskoko puolitettuna1281g860kcal46g43.3g54.7g10.9g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419