Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1401g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Peruna, keskikokoinen 60g187g112kcal2.8g24.3g0.2g1.7g
Paprika, punainen701g180kcal6.3g32.2g2.8g14g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g234g722kcal46.7g3.3g58.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)234g374kcal6.3g6.3g35g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g234g367kcal37.4g0g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5978g4014kcal214.6g202.2g255.4g51g
Valittu annoskoko2989g2007kcal107.3g101.1g127.7g25.5g
Annoskoko puolitettuna1495g1003kcal53.7g50.6g63.9g12.8g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419