Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1601g289kcal9g40g6.4g11.2g
Peruna, keskikokoinen 60g214g128kcal3.2g27.8g0.2g1.9g
Paprika, punainen801g206kcal7.2g36.8g3.2g16g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g267g825kcal53.4g3.7g66.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)267g427kcal7.2g7.2g40g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g267g419kcal42.7g0g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6832g4587kcal245.4g231g291.8g58.2g
Valittu annoskoko3416g2294kcal122.7g115.5g145.9g29.1g
Annoskoko puolitettuna1708g1147kcal61.4g57.8g73g14.6g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419