Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1801g325kcal10.1g45g7.2g12.6g
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Paprika, punainen901g232kcal8.1g41.4g3.6g18g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g300g928kcal60g4.2g75.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)300g480kcal8.1g8.1g45g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g300g471kcal48g0g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7686g5161kcal275.8g259.8g328.2g65.6g
Valittu annoskoko3843g2580kcal137.9g129.9g164.1g32.8g
Annoskoko puolitettuna1922g1290kcal69g65g82.1g16.4g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419