Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g27g16kcal0.4g3.5g0g0.2g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g33g103kcal6.7g0.5g8.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)33g53kcal0.9g0.9g5g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g33g52kcal5.3g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g573kcal30.6g29g36.4g7.2g
Valittu annoskoko427g287kcal15.3g14.5g18.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna214g143kcal7.7g7.3g9.1g1.8g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419