Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Peruna, keskikokoinen 60g40g24kcal0.6g5.2g0g0.4g
Paprika, punainen150g39kcal1.4g6.9g0.6g3g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g50g155kcal10g0.7g12.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)50g80kcal1.4g1.4g7.5g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g50g79kcal8g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g860kcal46.2g43.4g54.6g11g
Valittu annoskoko640g430kcal23.1g21.7g27.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna320g215kcal11.6g10.9g13.7g2.8g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419