Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Peruna, keskikokoinen 60g53g32kcal0.8g6.9g0.1g0.5g
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g67g206kcal13.3g0.9g16.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)67g107kcal1.8g1.8g10g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g67g105kcal10.7g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1708g1147kcal61.2g57.6g73g14.6g
Valittu annoskoko854g573kcal30.6g28.8g36.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna427g287kcal15.3g14.4g18.3g3.7g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419