Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 735g311kcal72.1g2.9g0.7g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta179g509kcal27.7g0.4g44.6g0g
Voi 98g711kcal1.2g0.4g79.7g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g76g455kcal18.2g5g41g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 117g385kcal2.3g3.5g40.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g4742kcal243g24.4g413.6g0g
Valittu annoskoko1204g2371kcal121.5g12.2g206.8g0g
Annoskoko puolitettuna602g1186kcal60.8g6.1g103.4g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761