Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 79g33kcal7.7g0.3g0.1g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta19g55kcal3g0g4.8g0g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g8.1g49kcal2g0.5g4.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.2g0.4g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g508kcal26g2.4g44.4g0g
Valittu annoskoko129g254kcal13g1.2g22.2g0g
Annoskoko puolitettuna65g127kcal6.5g0.6g11.1g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g0.9g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761