Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 92g39kcal9g0.4g0.1g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta22g64kcal3.5g0g5.6g0g
Voi 12g89kcal0.1g0g10g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g10g57kcal2.3g0.6g5.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g48kcal0.3g0.4g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g593kcal30.4g2.8g51.8g0g
Valittu annoskoko151g296kcal15.2g1.4g25.9g0g
Annoskoko puolitettuna75g148kcal7.6g0.7g13g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g0.9g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761